Rabu, 29 Februari 2012

Kejadian Semalam - Apa Irfan Buat

Semalam, banyak sunnguh peel dia... macam2 benda dia nak buat... yang susahnya mama dia la nak kemas balik...aduhai.... x pa la janji dia happy n some of learning process utk dia jugak.... jom tengok apa budak ini sudah buat....

~da dapat kebebasan main luar tengok apa yang gapai dulu-PENYAPU!!~

~tolong mama sapu sampah~



~buat x endah ja bila panggil masuk, siap tutup grill,sliding door, pastu tutup langsir pon dia x kisah... x nangis pon....grrrr~



~da masuk umah, dia tolong mama dia mengemas plak....nampak x beg duit abah dia habis dia selongkar, pastu duit tabung plak jadik mangsa~



~merata duit tu terpelanting sebab saya suka baling2 duit...best~




~pastu saya main lego plak ya....~



~nasib la skang ni dia da pandai sambung lego...just sambung ja la, nak membentuk x terror lagik, kalu x ni pon jadi mangsa balingan irfan~



~tengok tinggi saya sambungkan...huhu~



~inilah budak itu, setiap hari happy ja.... ^_^



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

4 ulasan:

intan_blur berkata...

adoiii,,,masak ni klu nak mengemas nye...xpelah..janji dia happy kan..
pastu siap buat muka noty lagi

IntaNBerliaN berkata...

hihiii lbh kurg je dgn alisha kan.. hehhehe comel pulak buat muka dia tu :-)

eB ezrin berkata...

sgt2 confius...
leh explain x psl blog tuh?

Papa Mifz berkata...

wah..bersepah betul tu..samo la rumah kito...haha

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers