Rabu, 29 Februari 2012

Nak minta jasa baik korang T_T

salam suma... mama nak minta tolong korang sket bleh? jasa baik korang sangat lah mama hargai....  just tolong komen gambar anak mama ja.... x yah panjang lebar pon x pa... sket pon jadi la... janji ada komen... act mama masuk Peraduan Si Manja Ku Cute yang dianjurkan oleh blog jualan baju kanak2 yg sangat berjaya Manjacute Love Baby

mama pertaruhkan gambar irfan ni:



dengan jasa baik korang mama hargai sesangat n mama ucapkan tima kasih.... hanya tuhan ja dpt membalas pertolongan korang.... thanks suma....


SILA KLIK SINI dan SINI UNTUK MEMBERI KOMEN

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mama hargai sesangat yang sanggup komen untuk irfan:

mimie
asmah
ummi iman
fiezah kecik
my aisy
sudipVSsenduk
fieda
eb ezrin @ kakak
intan_blur
zie@sayangkuzie
el
naurah napiha
mama rayyan
umi fatihah
masduranisaqaseh
iizla


p/s: jasa baik korang amatlah mama hargai.... terima kasih sesangat
~~~~~~~~~~~~~~~~




18 ulasan:

mimie.. berkata...

dah komen!! ^_^ irfan memang comeii..gudluck!!

Ummi Iman berkata...

done. good luck

mama irfan berkata...

thanks suma....

sudipVSsenduk berkata...

dah.. moga berjaya

mama irfan berkata...

thanks ya... amin...

eB ezrin berkata...

FB ker? hu3
gd luck yer :)

ps: menjenguk peti ES yg pertama ari nih.... nk simpan IKAN... ha ha ha

mama irfan berkata...

haha... lawak la eb... bukan fb eb...

intan_blur berkata...

dia saaaaaaaaaaaaaangat comel...
intan baru komen tadi..sbb smlm mcm x blh commnt kat tpt tu,,
gud luck syg irfan ;)

Rtp Farra Arisha berkata...

much stylish. all best to you, sis :)

Zie berkata...

Done good luck

fieda berkata...

done..good luck..

iizla berkata...

dah komen. insyaAllah menang!!

Kakzakie berkata...

Kakak dah komen di kedua-dua blog itu. Irfan memang cute, dari mula kakak masuk blog ini pun sebab kakak suka tengok dia...

mama irfan berkata...

mekasih ya semua....anis hargai sesangat... jasa kalian anis x kan lupa...

IntaNBerliaN berkata...

Good luck..!!

dah komen :-)

IntaNBerliaN berkata...

sy dah komen masa 18hb haritu..hihii

Nora Shahaira berkata...

berjaya meletakkan komen..hehe...memg hensem pun anak bujang mama..
err nak tanya..nape akak nora tak leh follow blog mu ye

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

good luck yer mama~

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers