Jumaat, 17 Februari 2012

Nak Minta Resepi Puding Roti


sumber: google

Hari tu mama ada terbaca kat blog yang mama follow ada post mengenai resepi puding roti.... tapi mama dah lupa blog mana satu yang post entry tersebut...siap amik dan print lagi....... ingat nak try la resepi .... siap boh dalam beg.... bila time nak beli barang nak buat puding, mama pon amik kertas resepi tu, pastu letak atas meja....mama ngan adik mama pon gerak la alamanda untuk carik barang.... esok tu mama cari kertas resepi tu dah x da.... dah la mama x save kat mana2 pon resepi tu.... bila tanya husband mama, rupanya dia kemas umah semalam time mama pergi shoping... habis suma benda yang dia rasa x penting dia buang.... geram sungguh...bukan nak baca dulu apa isi dalam setiap kertas.... itulah suami kalau dah rajin nak mengemas..... huhu......

kalu da blogger yang terbaca entry mama, pastu dia sendiri yang penah post entry tu, ataupon dia penah buat walaupon dia x penah post resepi puding roti, tolong la kasi url entry anda atau post ja kat komen resepi tuh...heheh.... mama nak buat la hujung minggu ni... tringin sangat..

6 ulasan:

el berkata...

ritu el ada wat puding roti oreo try lah hehehehe

mama irfan berkata...

bagi la url...please....huhu

amiey lee berkata...

wahhh puding roti..yummyyy

Aya Ariel berkata...

mama irfan..sila rujuk sini :)

http://mummydonakesya.blogspot.com/2011/07/1st-time-try-nihbangga-okehwalaupon.html

fieda berkata...

tak pernah cuba lagi buat puding roti ni..

intan_blur berkata...

slm mama irfan..;)
1stly..kiss byk2 utk ifan ok..!! ;)
2ndly..hehhehe..klu mama ifan dah buat puding nih..sila post resepi ye..intan dah lamaa nak buat..tp x tau..hehehehhe

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers