Selasa, 28 Februari 2012

Pemenang GA Jom Komen Gambar Irfan

Salam semua... hari ni mama nak umumkan pemenang GA yang mama anjurkan.... sory la lambat sket mama umumkan nama pemenang.... kali ni mama pilih untuk gunakan random jer la... senang sket....mama nak ucapkan ribuan terima kasih sesangat kepada yang sudi tolong mama n komen gambar irfan... mama hargai sesangat.... mama nak minta maaf sebab x dapat nak bagi hadiah ni kat semua orang... harap korang semua jangan marah ae... nanti mama lagik sedih...  

p/s senarai peserta, sila klik SINI


PEMENANGNYA ADALAH:::::




tahniah ya.... macam besa la bagi detail kat nurulhanis87@gmail.com yer.....

thanks sekali lagi pada semua ^_^



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

3 ulasan:

intan_blur berkata...

auwww..intan ke yg menang..hehehe..tq mama irfan..
ni yg syg irfan lebih2 nih..hehehh
rezeki..tq sekali lg ye..

mama irfan berkata...

jangan lupa bagi detail tau... ingat intan x sudi terima hadiah x seberapa kita.... tapi anis bagi perfume tu lambat sket tau.... sbb perfume ada kat kampung...huhu

intan_blur berkata...

xlah..intan x pasan n3 nih..bile anis kasi link kat komen intan baru intan pasan,,hehhe..time kasih ye..

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers