Jumaat, 2 Mac 2012

akhirnya dapat jugak FM hasil order MilkADeal

bulan lepas mama terbaca dekat blog yang MilkADeal dah kuar promotion untuk FM ni... Mama bukan apa da lama sangat tringin nak buat FM ni... Nak abadikan gambar kami sekeluarga.... nak tempek kat peti ais.... bila deal ni muncul excited sangat nak beli.... akhirnya berjaya jugak... x sampai 3 hari lepas isi form, FM da slamat sampai pada mama... memang cepat la.... bila dapat rasa berbaloi sangat beli... kualiti cantik.... murah jer.... RM28... kalu da sapa2 nak beli, sila alert tau utk next nanti.... jangan risau this promotion sentiasa ada.... harga pon sama...

~ni yang mama order~



~time ni masih hangat lagi.... baru ja sampai trus snap~



~FM ku da slamat ditampal dekat peti es~

7 ulasan:

eB ezrin berkata...

biler lah kami nk buat alks. hu3

AdanyaKauUntukku berkata...

ari tu berminat gak nak beli
tapi husband tak suka tampal2 kat peti ais....mmmmm

Syam Soffi berkata...

Apekebende nya ni anis ??? Ehehe... Mcm menarik jer... Nak order camne ni?

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

shantek fm milkAdeal yer, leh letak gambo seniri..
so far, sy lom ada lg koleksi..

psst, minat fm tak?
meh la sini,ada fm free nk bagi.. =)

ieda berkata...

aloor cutenya
ada FM macam nie ye ..
menarik nie ;)

mama irfan berkata...

eb: buat la...

adanyakauUntukku: kalu camtu,x dapat den nak nolong...huhu

syam:ni FM yang leh kita taruk pict kita...anis beli dari MilkADeal...

leily: tunggu apa lagi, beli la time promotion ni lagik skali... x rugi ooo

ieda: setiap kali buka peti ais, nampak pict ni rasa best ja...huhu... memang menarik pon...

IntaNBerliaN berkata...

cantiklah fm ada muka sendiri nih..hihii

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers