Jumaat, 16 Mac 2012

Anda Bosan? Sila baca ini: (RUGI X BACA)



Anda pernah buat salah satu nye masa kecil ::

1. buka kipas meja,cakap depan kipas,nak dengar suara bertukar.
2. naik kereta,tengok bulan & ingat bulan ikut kita.
3. naik basikal,boleh lepas tangan dari 'handle',rasa hebat.
4. masa sekolah,ada orang bagi milo free,lepas ambil sekali, menyamar jadi orang
lain,beratur ambil air lagi.
5. lukis burung guna huruf 'v'.
6. lukis matahari di penjuru ...atas kertas lukisan dan antara bukit.
7. masa kecil, fikir bentuk hati yang sebenar macam ni -- ♥
8. tutup peti ais dengan perlahan, sebab nak tengok bila lampu dia mati.
9. Try gunting2 air yg kuar dari paip, kot2 boleh terputus.
10. Goncang air gas kuat2, n then try bukak.. Biler buih dah nk sampai atas, tutup cepat2.

Betul tak? Betul tak? Heheeeee!

P/S: yang x tahan no.8 tu... memang saya buattt....kihkihkih

4 ulasan:

mimie.. berkata...

ahahaha..aku semuaaa aku buat kecuali yg lukis matahari tu sebab aku lukis selalunya antara bukit bukau bukan penjuru kertas hihihi

wardah @ fie shah berkata...

Hahah saya sama dgn Mimie. Semua buat kecuali matahari tu. Mmg selalu lukis antara bukit. Hahaha

:: Mrs.Eady :: berkata...

hehhee....

sueshe berkata...

hahaha..semua di atas sy buat..lebih2 lagi tang lepas tangan bila bwk basikal..gila heibat rasanya masa 2..hihi..

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers