Jumaat, 23 Mac 2012

Berita Gembira ^_^

Salam semua.... mama just nak shared berita yang mengembirakan yang mama dapat minggu ni.... pertama adalah keputusan SPM yang adik bongsu mama amik.... alhamdullillah dia lulus semua mata pelajaran.... dia dapat 5A 3B.... OK la tuh.... kakak bangga buatmu adik.... adik mama ni sebelum ni keputusan dia dalam UPSR n PMR x la memberansangkan sangat.... dia tekad nak merubah diri dia, blaja sungguh2 n mama bangga akhirnya dia dapat jugak merubah diri dia.....

Yang lawaknya time penantian kami adik beradik untuk dapat tahu keputusan.... Abah mama boleh pulak dok main2.... mula2 dia cakap adik mama dapat keputusan teruk sangat.... dalam hati mama "Ya Allah camna ngan masa depan adikku nanti"... pastu bila abah gtau perkara yang sebenar, hati ni rasa lega, terkejut n bersyukur sangat2..... mama bertambah happy bila dengar sepupu husband mama lagi terror dapat 9A straight.... anda memang hebat!!!!

p/s adik mama nak tuntut hset 'touch screen' kat kakak n abangnya....aduh.....pening kepala nak cekau kat mana duit nih...hehe.... to: adik, leh x kita tukar kepada hadiah lain??????


~inilah adik bongsu mama itu..... edy~


Berita kedua yang buatkan mama happy adalah sahabat mama a.k.a member opis mama a.k.a blogger faishaluvnurrfatihah dah selamat melahirkan puteri keduanya di hosp putrajaya.... tahniah mama ucapkan.... pasni kakak dah ada la geng.... leh main ngan adik..... nama anak dia nurr shafiyyah (sedap nama dia kan).... bila dapat tau member da selamat melahirkan anak, rasa diri nak mengandung balik ja.... suka bau baby.....

Tahniah buat kinah sekeluarga n selamat berpantang ya....

"1st Giveaway FF : Ramadhan Yang Sangat Bermakna"

~inilah keluarga bahagia itu... bertambah seorang lagi anak diorang..^_^

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tabung irfan





7 ulasan:

Afida berkata...

tahniah jugak utk kedua-duanya :D

fieda berkata...

tahniah buat adik mama...ooo..blogger tu kwn mama ye..kenal dia dan pernah singgah blog dia masa kak fieda aktif join ga dulu..

Kakzakie berkata...

Tahniah buat ady... belajar lebih tekun utk masa depan

Tahniah juga nuag teman blogger yg baru tambah ahli keluarga. Irfan bila nak ada adik hihi...

eB ezrin berkata...

tahniah & tahniah :)

dwaty berkata...

wah bestnya budak skrg... dapat hp... saya dulu dapt pujian jer... hehehe

lovely dots berkata...

Salam

Lovely Dots berbesar hati menjemput anda untuk meMENANGi Where's Elmo a peek-a-boo book untuk si kecil kesayangan.

Sila Layari pautan ini -> Lovely Dots March Giveaway untuk mengetahui syarat & langkah-langkah berkaitan.


Terima kasih.

♥CeR!TeR@ CiNtA f@!sha♥ berkata...

as salam, makasih dear @_@...
chaiyoq2 mana taw kali dua nie pompuan ...hehehe...
besh la sepasg...
aku coming soon plak nak rancang baby boy....

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers