Jumaat, 16 Mac 2012

Berkursus Di Hotel Vistana KL

Rabu lepas mama kena pergi kursus bertajuk 'excellent customer service'.... nasib baik la geng mama pon dapat sama pergi ngan mama.... bagi mama, hari yang sangat best, n penat.... best sebab dapat keluar dari kerja yg biasa, ceramah yg best, dapat makanan yg sedap2 manakala part penat sbb x biasa travel jauh camni... terasa letih sangat.... but i'm happy....sok tu nak bangun p keja pon malas sbb badan still penat...




~excellent la sangat.....huhu~




~@ Bilik Seminar~




minum pagi n petang disediakan dlm bilik seminar ja... tapi memang sedap la.....

minum pagi: macaroni goreng, pastri puff ayam, kek
minum petang: nugget, wantan, kek coklat
overall: sangat sedap (habis suma ku rasa)




~gedik time~




~makan tengahari kat dining hall (makan sampai kenyang)~





~bergambar lagikkkkkk~





~suasana sebelah bilik seminar kami (siap da pool lagi)~




~with k.mas~






~posing depan pool, rasa cam nak mandi ja~





~with mimie~




~bergambar depan beranda~





~bergambar dengan penceramah iaitu puan afifah, best sangat ceramah dia~





~OTW nak balik dah, time ni tengah tunggu tren~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tabung untuk irfan

5 ulasan:

Nora Shahaira berkata...

tak sume kursus best kan...
tapi kalo tmpt best..geng pun ada..penceramah best...awesome...

mama irfan berkata...

yup memang best.... ^_^

Papa Mifz berkata...

pergi berkursus kalo ado geng mmg best sikit...hehe

intan_blur berkata...

patutla ifan comel..mama dia pun comey.///baru nampak jelas muka mama ifan nih

mama irfan berkata...

papa mifz: memang best kalu g kursus ngan member...

intan: ish mana da comel pon... tetiba malu plak publish gambar sendirik....adoiii

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers