Isnin, 12 Mac 2012

Blog Bertukar Wajah!

Dah lama sebenarnya mama nak edit blog mama... tapi disebabkan mama x da pict yang cantik2, mama tangguhkan hasrat 'murni' ni.... tapi billa tengok blog orang cantik2...  mana leh jadi nih... last mama edit jugak walaupon pict entah apa2.... huhu.....

thanks sesangat pada sifu mimie cuz bagi tunjuk ajar n tolong n buatkan blog yang cantik ini... mama sangat hargainya....cayang kamuuuu.....



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

12 ulasan:

fieda berkata...

wow..kak fieda suka sgt sbb dh jadi geng pupel ni...hehehe...

@ deqla manjew berkata...

cantek..jeles tgk org yg pndai edit2 gmbr ni.. hihi

Miss Ryha berkata...

Nti riha bg alip tgk keluarga bahagia Jan...hehe
cantik sgt la header tu!!!

mama irfan berkata...

fieda: purple ea? x prasan plak blog purple...huhu... nampak cam pink ja...huhu...

deqla manja: tu pon banyak orang lain yg tolong...huhu....

riha: mekasih...kim salam kat alip na...

Ila berkata...

takper,yg penting orang2 dalam gambar tu comel...

Kakzakie berkata...

Bila Irfan dah dapat adik akan bertukarlah gambar baru. Cantik...

IntaNBerliaN berkata...

pandai edit yer... cantik.. header tu sk tgk :-)

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
mimie.. berkata...

ehehe..sama2...!

^_^

mama irfan berkata...

kak zakie: hehe... udah semestinya

intan berlian: thanks.... besa2 ja...

mama leen berkata...

cantik sgt purple..

jemput join contest mama ye.. tq

http://mamaaleen.blogspot.com/2012/03/contest-my-feveret-food.html

Masduranisaqaseh berkata...

tahniah.... satu anjakan paradigma....

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers