Selasa, 13 Mac 2012

Hadiah Perkahwinan yang paling diingati

mama kawen nak dekat 3 tahun.... tapi hadiah ni still ada lagi siap jadik permainan irfan skang nih.... hadiah ni sebenarnya pemberian dari budak opis mama.... bukan mainan tu ja diorang bagi... hadiah tu didatangkan ngan satu kotak besar... macam2 diorang masukkan dalam kotak tuh.... yang mama ingat, ada maggie, selipar yang mama selalu pakai, pek kopi jantan (ceh!!),biskut tin jacob, yang lain mama dah x ingat...tapi penuh la dalam kotak tuh....time tu satu family mama gelak besar bila tengok hadiah camni...jom tengok mainan apa yg diorang bagi..

~siap ada wish 'selamat pengantin baru'~



~no plate pon diubahsuai kepada gabungan nama mama n husband mama (jan+anis=janis)~



~bahagian depan gambar mama ngan husband mama (ntah dari mana la diorang cilok gambar kami berdua)~


actually husband mama keja bawak kren, tu yang diorang bagi mainan ni.... budak opis mama cakap merata supermarket diorang geledah semata2 nak cari mainan ni.... last jumpa jugak.... mekasih la pada hampa suma yang sudi bagi hadiah camni... mama perasan mereka modified mainan tu pon dah berbulan kawen... patutla family mama beria gelak time tengok mainan tuh... rupanya siap da muka mama lagi dalam kren tuh.... tergelak mama sorang2 bila tengok mainan ni.... memori sungguh...



yg mama bulatkan tu lah hadiah tersebut... ^_^


jom klik bawah ni


12 ulasan:

Rose berkata...

hehe....sgt memorable :)

Ila berkata...

unik betul..boleh jadi mainan irfan tu

mama irfan berkata...

k.rose besa dapat camni gak ker???

mama irfan berkata...

ila: memang da jadi mainan irfan da pon... perasan x cangkuk kat tiang tu dah x da... irfan la punya keja...

mimie.. berkata...

hehehe bestnyee adiah tu..lain dr yg lain ^_^ nasib dorang tak bagi lesung batu sekali ekk hihi

Masduranisaqaseh berkata...

mastermind nye chek aziz lah..... ktorg ikut je..... rasenya ros dpt pun tersgtlah memorable nye jugak.... hehehehhe

eB ezrin berkata...

kami dpt kettle yg sgt2 old style. ms dpt pelik.
tapi tulah yg kami guna smpai skrg. x sangka kan? :)

fieda berkata...

mmg hadiah lain dari yg lain..sampai anak pun blh dapat hadiah tu..nanti turun kt adik irfan plk..

tiefazatie berkata...

wah..comel2...best gle hadiah2 die sis..hee

mama irfan berkata...

masduranisaqaseh: nasib...nasib...nasib...

eb azrin: dapat keetle? bila masak air mesti tringat kan itulah hadiah perkahwinan kita...

fieda: kalu masih elok, tak dilingkupkan oleh si abang la yer...hehe

tia: thanks

mama irfan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
intan_blur berkata...

haahahahah...1st time tgk org dpt hadiah mainan..selalu dpt botol susu kan..ehhehe...

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers