Isnin, 5 Mac 2012

SALE - Y-PAD For Kids (educational toys)

PROMOTION!!!

HARGA : RM35 (termasuk pos)


~UNTUK 10 PELANGGAN PERTAMA SAHAJA~






♥ Y-PAD FOR KIDS ♥

price : RM40.00/pc

*PRICE EXCLUDING POSTAGE.
Postage : RM 7 (Sem. M'sia) RM 9 (Sabah/S'wak)

(now special price for first 10 customer RM35 only including postage)

colour available :
pink
blue

#Touch/Press Screen
#Looks Like A Real iPAD
#Using 3pcs AA Battery
#Cannot download Game
#No Wi-fi
#No Slide

*very multifuction item*
-Learning Words
-Spelling
-Math
-Letter
-Vocabulary
-Learning Cards & etc
-Procognize ability
-Mucis talent
-Indepent learning
-Ability

REMINDER !!!
this I-Pad is only for kids educational purpose,
pls don't compare this with the real I-Pad
screen nya boleh press shj.. tak boleh VIDEO @ WIFI @ slide
*Lebih kepada learning utk anak kecil anda utk mengenal hurul, angka, mengeja & lain2...


BERMINAT?
sila emailkan pada:

atau call:
019-3332409 (ayu)
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

12 ulasan:

mimie.. berkata...

oit..ni sapa pulak laa yg jual ni..ko jual ke anis??

mama irfan berkata...

kak aku yang jual... aku tolong promosikan jer..huhu... meh beli meh

Masduranisaqaseh berkata...

aku nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk................ SATU

Kakzakie berkata...

Anak kakak dah tak sesuai sebab dah besar. Anak-anak 3-6 tahun rasanya amat sesuai...

mama irfan berkata...

masdura: ok noted: thanks atas pembayaran...

kak zakie: yup... ipad ni sesuai untuk budak2 yang baru nak eknal huruf

fieda berkata...

kak fieda dah oder kt fb aritu...rm38 termasuk pos..tp sampai ni tak dapat lagi..

aEn+aReaL=Ryan berkata...

ada lagi x?..kalau ada lagi email sy..aenareal@gmail.com

sueshe berkata...

klu dtg amik sendiri boleh ke..? sy kat tgkt 3 je neh..hihihi

sueshe berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
amiey lee berkata...

kita pun dh order kat fb..smpai la ni tak dapat..hampehh aja..kata pertengahan feb..kalau tau kita order kat awak aja

mama irfan berkata...

sueshe: loh kecik ja dunia ni rupanya...mm anis tanya dulu ae... sebab ipad ni bukan anis yg jual... anis tolong promo ja... ni kak anis yg jual....


amiey lee: tu la.. anis lambat sket post... klu x amiey leh order kt anis... ipad ni mmg da ada... bukan pre order

sueshe berkata...

hihihi..mmg kecik pon..tengok kat blog cik mimi kita td..ok da follow blog neh..:)

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers