Rabu, 4 April 2012

minta jasa baik anda,tolong ringankan beban AHMAD SUFI.

Salam....
terbaca dalam blog puan safiyyah osman
cerita mengenai kesakitan seorang anak
betul2 buat mama touching...
anda semua boleh terus ke facebook
 TABUNG UNTUK AHMAD SUFI
Berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul.
serba sedikit dari fb tabung untuk ahmad sufi.



Ahmad Sufi 31.3.2012

Assalamualaikum....Ini adalah gambar Ahmad Sufi Bin Romi Agus Syumadi...Ahmad Sufi dilahirkan pada 12 mac 2012 dan sejak lahir dia menghadapi masalah paru2 yang kritikal.kos perubatan Ahmad Sufi di Children Westmead Ho
spital, Sydney adalah tidak kurang dr AUD 3000 (RM9000)SEHARI.UNTUK MAKLUMAN,AHMAD SUFI TELAH BERADA DI RAWAT DI SANA MULAI DR 13 MAC SEHINGGA HARI INI. Di sini dengan rendah dirinya saya memohon sekiranya ada diantara anda yang sudi memberikan sumbangan kepada Ahmad Sufi bagi menampung kos perbelanjaan rawatan dia di sana.

BSN: 14133-41-00000395-4 :JULI YANTI LIDIA BINTI SUHAIMI(Ibu Saudara Ahmad Sufi)
MAYBANK: 152107010378 : JULI YANTI LIDIA BINTI SUHAIMI

Maya Syuhada Binti Suhaimi(Ibu saudara Ahmad Sufi)
CIMB: 14100000462201

Name : Romi Agus Shumadi Romi Suhaimi(ayah Ahmad Sufi)
Bank: St George Bank
Branch: 112 908
Account No: 411178305

sumbangan drpd anda semua saya dahului dengan ucapan ribuan terima kasih...hanya Allah Taala saja yang dapat membalasnya.


please sebarkan
sangat menyentuh perasaan tatkala melihat gambar ni...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




6 ulasan:

intan_blur berkata...

slm anis..
Ya Allah..siannye tgk keadaan dia..
same2 la kite bdoa smoga sume nye bjalan ngan lancar..
smoga Allah beri kesihatan yg baik utk bby nih..
ya Allah..byk nye wayer.. ;(

Kakzakie berkata...

Sebagai ibu kita memang terasa anis. Tersentuh hati bila melihat dia terlantar... Kakak cuba ambil no. a/c tu... mana tahu boleh kan.

Thanks for this info anis...

IntaNBerliaN berkata...

Ya Allah.. sedihnya tgk gambar ni.. kita pun ada ank kan.. bila tgk ank org lain mcm ni mmg kita terasa..

mg baby ni cpt2 sembuh...

wan nurul hezrina berkata...

ya allah lindungilah adik sufi.sungguh comel tuan punya badan.putih melepak2..nurul take note dah num akaun dia yer.

noor berkata...

sedih sangat bila tgk gbr tuh...tq sharing ni anis

fiza berkata...

Sgt menyentuh perasaan bila tgk gambar nih. Smoga bb ahmad sufi di beri kekuatan & semangat yg tinggi utk melawan penyakit.

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers