Isnin, 21 Mei 2012

Alhamdullillah Irfan da Sembuh...

Salam...
Hari ni mama kembali bekerja cam besa...
bila da lama cuti ni rasa cam malas pulak nak start keja...
rasa cam nak berhenti keja ja jadi suri rumah sepenuh masa...huhu...
nak dok ngan irfan all the time ja...
nak spent masa ngan irfan...
sayang sangat kat itu budak...

sal HFMD plak, irfan dah makin pulih...
alhamdullillah ulser dia 2 hari ja pastu da baik...
part lain x da masalah pon... just sket2 ja bintik merah kat kaki n tangan dia...
happy ja dia main dalam umah
dok umah bila tanya dia nak p umah opah x? geleng kepala ja x mau p
opah = pengasuh irfan

just nak gtau sesapa yg ada anak kecik, kurang2kan lah aktiviti di tempat awam...
skang virus tangan kaki mulut ni da banyak sangat...
makin menjadi2
buat masa skang elakkan la bawa anak ke tempat aktiviti air...
sangat senang nak berjangkit...
peringatan untuk mama jugak...
takut berjangkit lagik....


irfan gaya potongan rambut baru.... time ni baru ja sembuh....


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


8 ulasan:

aizamia3 berkata...

syukur Alhamdulillah..

LYAfrina berkata...

syukur alhamdulillah.. smoga irfan trus aktif lps ni

IntaNBerliaN berkata...

nape, tmpat yg berair tu ira lg cpt merebak ek... thanks atas peringatan ni...

a'aa tu a, skrg ni mmg sy dgr ramai yg kne kan...

alhamdulillah irfan dh sembuh..

Mummy GreenyHouse berkata...

alhamdulillah dah sembuh ye.
hihi..mmg duk umah ngadap anak 24jam best kan..lg lama cuti, lg mls nk start keje..

mama irfan berkata...

aizamia3, Lyafrina: thanks ^_*

intan berlian: yup... kalau ada budak HFMD mandi time tu, automatik anak kita pon akan kena HFMD... nasib la....

Mummy: yup... malas tul nak p keja...

Zie berkata...

huk huk kalau anak sakit macam nilah kena cuti...kalau kerja banyak lagilah tension...

Papa Mifz berkata...

alhamdulillah hero dah sembuh...:)

sharifahaida berkata...

Jemput masuk... GA Happy birthday aidid :). http://aidazaki.blogspot.com

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers