Selasa, 29 Mei 2012

Himpunan Sejuta Belia

Salam...
Lama dah kan mama x update blog...
rindu sesangat...
bukan apa bulan ni banyak sangat mama cuti...
setakat hari ni baru seminggu ja mama keja....
yang lain suma x datang...
minggu pertama mama gi Langkawi, minggu kedua masuk keja, minggu ketiga cuti balik sbb irfan sakit (kena kuarantin seminggu), minggu keempat pengasuh Irfan lak kena kuarantin sbb penyakit HFMD dah merebak....
ni la baru dapat keja tul....

tapi jalan tetap jalan...hehehe
minggu lepas mama g karnival belia...
besar ya amat....
kalu korang jalan kaki, memang x habis pusing punya...
mama pergi naik moto ja...
tapi yang best, mama dapat beli barang idaman mama...
pasni jenuh la nak bayar duit balik...huhu


ni ja gambar yg sempat mama snap...


~hari pertama irfan with babah~



~dalam masjid besi, time ni jumpa kakak ipar mama yg dtg sempena hari belia~



~irfan yg super excited ngan baloon~



~reja dok tunjuk kat babah dia ja~



~tengok persembahan artis, time ni x ingat sapa dia~



~acara drift, feveret babah (bahaya tol rasanya time ni)~



~bergambar sambil muka penuh ngan habuk itam (habuk tayar) muka mama n irfan~




~nak bergambar, irfan kalut nak tengok org drift, laki la katakan~



Vroomm....vrooommmmm....




~bahagian pertandingan motocross plak... ni lah moto idaman lakiku..... no sayang.... jangan  harap leh beli moto scramler tuh (sbb mama x reti nak bawak)...hehe~



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


6 ulasan:

mimie.. berkata...

amboii bejalan sakan na..

ape barang idaman ko tu anis??citer la sikitt...

Kakzakie berkata...

Dah sihat Irfan bolehlah jenjalan. Kes drift kereta itulah agaknya yg menyebabkan kemalangan hari itu ye...

IntaNBerliaN berkata...

brg idaman apa tu yer?... :-)

Papa Mifz berkata...

ado gak kawan2 pakai motor scrambler tuh...tapi tuh la papa mifz pun tak berapo nak minat motor2 mcm tuh...huhu

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

beshnya dapat p..

sis, untk remove tu,sis klik gmbr tu..yui ada buh link kat situ =)

mama irfan berkata...

mimie: adala... segan nak cita kat sini...

kak zakie: mmg bahaya pon kak... time tu pon da kereta yg overshot terlanggar kon... habis suma penonton lari, tapi nasib x kena apa2... takut tul...

intan: ish ,alu la....

papa mifz: bagus la kalu x suka... bukan best pon moto tuh, tul x? heheh

nuyui a.k.a miss YUI: thanks...^_*

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers