Rabu, 30 Mei 2012

Nak tanya sket : Korang suka sosej brand apa ea?



salam...
korang suka makan sosej jenama apa ea?
mama tanya ni sosej yg jenis plain tau...
bukan yg ada cheese, black pepper tau mushroom dlm tu...
kalau yang tu mama suka brand ayamas...
(napa x penah try sosej plain jenama ayamas???? hehe...sedap x ae????)

masalah skang, mama x jumpa lagi sosej yg sedap....
dulu kecik2 mama suka satu brand nih...
sangat sedap...
skang payah nak jumpa...
skang ni mama layan brand ramli...
tapi mama x suka...bagi babah makan ja la kalu goreng tau salut ngan roti...
banyak skang ni sosej dia rasa cam lain macam...huhu...
* napa la tetiba bukak cita sal sosej lak ni... huhu*

p/s: ni kes semalam la buat roti sosej tapi mama x makan, skang ngidam lak nak mkn...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


7 ulasan:

mimie.. berkata...

ohh...emm aku suka brand ayamas la kot..sedap gak..tp rase sama jela anis oii bg aku ^_~

sueshe berkata...

xsuke sosej sbb rs dia cm lain mcm jer..huhu

Kakzakie berkata...

Sosej rumah kakak biasa anak kakak yg pilih dan biasanya Ramlylah yg dia ambil. Tak pun frankfurter atau ayamas... kakak tak begitu suka

izla berkata...

biasa sy beli Ayamas atau Ramli jerk

IntaNBerliaN berkata...

sy guna brand ramlee gak.. sedaplah bg tekak sy.. :-)

Rose berkata...

k.ros suke satu sosej ni tau.mmg sdplaaa...tp masalahnye x tau brand ape.sbb selalu beli kt flat ijau tuh.mmg hari2 la beli.nti nk tny pakcik tula sosej tu brand ape.hehe

MamaEma berkata...

alamak dah lupa jenama apa..yg penting halal dan anak suka makan..

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers