Rabu, 9 Mei 2012

Pengasuh kejam dera budak sampai camni

Sumpah...
kalau aku jumpa pompuan tu memang siap la....
rasa hilang sabar dah ni....
benda ni buatkan hidup aku x tentu arah dah dah...
asyik terbayang ja budak tuh...
sanggup kau dera budak yg x tau apa tu sampai camtu...
kau hempuk dia ngan bantal...
kau cubit dia...
kau tendang dia...
kau tampar dia...
SILA HADAPKAN POMPUAN NI KE MUKA PENGADILAN....
p/s sory bahasa yg x indah aku kuarkan...

ni  copy dari blog safiyyah sbb mama x leh nak copy video tuh...
kalu korang sampai hati, tengok lah... mama tengok pon sekerat ja...

mood: terus teringat pada anak.... sedih sangat...nangis bila tengok video nih...

15 ulasan:

:: Mrs.Eady :: berkata...

terus tak lalu nk mkn lepas tgk video tu..

aimi ibrahim berkata...

bru tahu pasal pmpuan ni. pmpuan ni dh kene tngkap, dlm proses perbicaraan lagi. pmpuan ni xberapa betul sgt. skg anak dia org lain yg jaga. tp anak dia dlm trauma lagi. bila ada org nk pgg, dia nangis. yg record ni dh pnh halang tp kene blasah, so dia terpaksa rtecord senyap2 n tunjuk bukti kat polis.
GUYS so doa kite sekalian da termakbul :) thanks to olin info dari dia

mama irfan berkata...

anak dia ka rupanya? tahniah la pada dia sbb buat hidup saya sedih camni.. sampai skang terbayang2 video tuh....alhamdullillah la kalu tul pompuan ni dah kena tangkap...

sueshe berkata...

cam tak sanggup je nak tengok

Kakzakie berkata...

Kakak belum tengok lagi lepas ini baru kakak nak tengok tapi dapat bayangkan betapa kejamnya dia... pasti ada balasan setimpal

mama irfan berkata...

SUESHE: kalau x da semangat, baik jangan tengok... kalu x sampai kesudah dok nangis n terkenangkan betapa kejam pompuan nih...

KAK ZAKIE: memang kejam sangat kak...x penah anis tengok video sekejam ni

mimie.. berkata...

mintak2lah pmpuan tu kena penjara..pastu sebat!!!sangat kejam lah dia tu..takut sgt dia buat kat anak org lain pulak nti.. T_T

budussssss!!!

Munnafendy berkata...

pmpn tu dalam pnjara skrg ni...kena 28 bulan...

Papa Mifz berkata...

mmg teramat sakit hati bilo tgk video tuh...patut kene sebat si pelaku...

izla berkata...

saya pon sampai menangis tengok video nih..
terngiang2 kat kepala ... x suka..huhu

❤MuRni DahLiA❤ berkata...

jalan2 terjah blog mama irfan....hehehehe

❤MuRni DahLiA❤ berkata...

eeeeee....gram ya amat yg betina nih... bodow sgt2.... hissshhh.. grrrrr

Che Rosliza Che mat berkata...

tak sanggup nak tengok video tue huhuhu...perempuan tue dah kena hukum dah...

fieda berkata...

aritu kak fieda tgk sampai menagis dibuatnya..rasa mcm hukuman 18 bulan tu tak berbaloi jer..

fieda berkata...

aritu kak fieda tgk sampai menagis dibuatnya..rasa mcm hukuman 18 bulan tu tak berbaloi jer..

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers