Jumaat, 8 Jun 2012

Balik kampung

ihsan: google

Salam...
Hari ni mama, adik mama n irfan balik kampung
act, mama kena outstation sampai khamis minggu depan...
macam besa, babah still x dapat ikut atas urusan kerja beliau...
maklumlah dia baru ja tukar keja 1hb baru2 ni....
macam mana nak ikut mama cuti lagi.....


hope dengan keja baru ni, leh la ikut mama kemana ja mama outsation pas ni...
sebab compeny ni senang sket nak cuti....
mama dah banyak tempat, tolak outstation sbb memikirkan anak....
mana leh tinggal anak lama2
dengan nyusu badan lagi...
nasib la oustation kali ni kena kat kampung mama...
leh la maktok tolong jagakan irfan...


harap perjalanan kami malam ni berjalan lancar...
doakan perjalanan kami pergi dan balik selamat dan berjalan lancar ya korang...
thanks sesangat

nota kaki: x dapat nak post entry & BW korang selama seminggu...huhu


10 ulasan:

Zie berkata...

seronokkan dapat balik kampung

Ummi Iman berkata...

Susah juga kerja kerap outstation bila ada anak kecilkan. Nasib kali ni dekat kampung. Boleh balik KG sekali ;)

eB berkata...

bestnyer.... suker3 ;)

Kakzakie berkata...

Selamat pergi-balik kampung. Irfan mesti seronoklah dapat jumpa saudara-mara kat sana.

izan mama mia berkata...

singgah cni yer..

Adylia Qarissa berkata...

semoga selamat dalam perjalanan :)

Papa Mifz berkata...

semoga semuo nyer berjalan dgn lancar yer...;)

IntaNBerliaN berkata...

syoknya balikg.. sy ujung mggu ni br balik :-)

Sherwieyna Muzzawer berkata...

bestnya dapat balik kampung. Tak sabar rasanya nak balik sabah..;(

Ibu Lala berkata...

saya tak berani nak drive sorang sorang malam malam. tapi dah keje punya pasal. terpaksa kan..

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers