Jumaat, 6 Julai 2012

Irfan Yang Protective

Salam semua ^_^
rasa happy ja hari ni sbb hari ni last keja.....
minggu depan lak cuti sbbb outstation kat kampung...
balik kampung lagi la jawabnya...yahoooooo....

berbalik pada tajuk, anak mama skang ni tersangatlah protective...
bayangkan kalau tengah2 dok melawak ngan babah dia, leh dia p babap abah dia...
dia ingat abah dia tengah dok menyakiti mama dia...
kadang2 saja nak tengok gelagat irfan, mama buat2 sakit dan kata babah dia pukul....
terus dengan serta merta dia p kat babah dia pastu babap babah dia sambil mulut dok ngomel marah2...
jangan la sesapa pegang mama atau babah dia...
japg mula la dia start  nak marah2...
sayang sungguh kat mama n babah dia....
mama pon sayang irfan ketat2.... ehehe

~time tido ja mula la rasa rindu nak lihat keletah dia....~


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tabung irfan




7 ulasan:

mimie.. berkata...

ehehe comel je irfan ni taw buat mcam tu ^_^

Zie berkata...

emm.. bagus tu sebagai perlindung mama..

kami selalu usik ank2.. emm teruk abh di kerjakn ank2

mama irfan berkata...

best kn kadang2 usik anak...hehehe

izla berkata...

besar nanti leh jadi bodyguard mama!!

Sherwieyna Muzzawer berkata...

Comelnya irfan..nampak sangat sayang kat mama dia lebih. kesian papa..hehe

syud berkata...

alaa comei sgtt irfann... weee bestnyaaa balik kg. brapa hari course?

Ummi Iman berkata...

Mestilah dia syg mama dia hihi. Comel gaya tidur.

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers