Selasa, 3 Julai 2012

nasi arab lagik ^_^

minggu lepas, tekak ni rasa cam nak telan nasi arab la plak
petang tu, trus ajak papa n adik mama g makan...
tapi yg x tahan, TAX dia punya la mahai....
service cas = 10%
gov tax = 5% (service lagi mahai dr gov tax...adooiiiii)
total: 15%
cuba bayangkan kalu lagi mahai bil, lagi mahai cas tersembunyi...
contohnya total makanan RM300, tax dia saja 45ringgit...(suma jadi RM345 henggettt)
mak aiiii.....
leh beli macam2 tuh....huhu...
kalu makan 2-3 org tuh x la terasa sangat....

mahai pon org tetap mai jugak... sebab sedap...kihkihkih
ntah la tang mana la bagus sangat servis dia...
nak kata nasi mai dalam 2 saat pon x jugak... punya la mekngot wat qeja....
p/s dah kuar bahasa ibundaku...heheh


Muka org bosan tunggu makanan



~irfan pon suka nasi arab nih~



~adik mama yg x sabar nak melantak..kihkihkih~



~alamak kabur la plak...hentam ja la~



~air pon satu 4 hinggit setiap satu, padahal milo ngn teh lemon ja pon~



~ini papa punya 'Lamb Kabshah'~



~ni mama punya 'grill chicken' (ingat nak order rosted chicken, tapi kena tunggu lagi sejam la plak, kempunan mak)~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



9 ulasan:

Kakzakie berkata...

AIr tu bisalah kakak tak kisah tapi nampak nasi tu kakak tak boleh tahan. Nampak sedap betul:)

:: Mrs.Eady :: berkata...

tak berapa gmar nasi arab...

Zie berkata...

Tgh meronda cari nasi arab jugak, sekarang restoran nasi arab tumbuh bgai... apapun memang sedap..

♥CeR!TeR@ CiNtA f@!sha♥ berkata...

AS SALAM,,
ALAHAI SEDAPNYER...TERLIUQLA PLAK
MULALAH TERASA NAK MKN GAK NIH...
HEHEHEHEHEHE
COMING2

eB berkata...

alamak, menceces dh nih. hu3

Sherwieyna Muzzawer berkata...

Sedapnyaaaaa!

Afasz berkata...

lama takmakan nasi arab... nyum nyum

salam singgah n follow sini

dr
afasz.blogspot.com

izla berkata...

mane ni? saba' cyberjaya ke?

Papa Mifz berkata...

wah kene pergi cari nasi arab nih...terliur sudah...huhu

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers