Khamis, 26 Julai 2012

Sekian lama x blogging

Salam semua....
kali ni entry melepas rindu,,,
dah lama rasanya mama x blogging... 
nk BW pon payah...
selalu mama buka internet pon kat opis... 
besa la kt umah x da internet, kalu ada pon x sempat nya nak online...
melayan si kecik tu pon da x cukup masa

nak tau cita sbb apa mama x leh nak online skang dh kat opis?????
sebab seseorang dari bhgn IT opis mama dah sekat...
dulu dia sekat facebook, youtube n laman web sosial yg lain...
itu mama still faham lagi la... (walaupon tetap sedih jugak...hehe)
kali ni dia sekat blogging plak....
bukan saja blog mama x leh buka, blog lain pon x leh buka (blog korang la...)
masalahnya dari blog la kita dapat macam2 ilmu pengetahuan
padahal jabatan len bagi ja staff diorang blogging....
sedih knnnnnn?????

nk wat camna.... nasib badan.....
(skang ni tpaksa la bawa laptop sendiri dari umah n beli berukkkkkk)
adooooiiiiii


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tiada ulasan:

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers