Rabu, 1 Ogos 2012

Ajar anak berenang

Salam mummys suma...
anak korang since kecik dah leh berenang x????
irfan still x leh berenang... actually x ajar pon....
camna nak ajar kalau x da skill yang betul....
kang x pasai2 si anak meronta dlm air plak....huhu
tapi bila tengok anak dato sheikh muzzafar (si bella) pandai berenang sebelum umur setahun,
buatkan semangat mama berkobar balik nak gak irfan pandai berenang...

FYI berenang ni banyak kelebihannya...
antaranya
meningkatkan IQ si budak
untuk perkembangan tulang 
dan paling penting dia leh selamatkan diri atau org lain pada masa hadapan...


bagus kan????
tapi nak cari instructor pon sket punya payah...
suma nak budak yg 3 tahun ke atas ja.... 
kempunan mak....


wah best kan tengok pict ni??????



6 ulasan:

izla berkata...

teringin jugak.. ada jumpa bawah 3 tahun instructor swimming, tapi mahal sangat. x mampu

Sherwieyna Muzzawer berkata...

salam ramadhan mama!
best kan tengok anak angkasawan ni kecik2 lagi dah pandai berenang. kita yang dah besar ni pun tak tau berenang..hee

Zie berkata...

selalu bawak ank2 mandi kolam, tapi tk ajar cara2 berenang pun.. dia berenang ikut suka ja....

Ummi Iman berkata...

Mmg kagum lihat pic kat atas tu. Bestnya kalau boleh buat mcm tu ;) ni ummi dia pun tak reti mcmana? :)

IntaNBerliaN berkata...

baguskan awai2 dah ajar berenang :-)

mimie.. berkata...

mak nye tak reti berenang, mcm mana nak ajar anak berenang haha

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers