Jumaat, 21 September 2012

mAjLiS HaRi LaHiR iRfaN ^_^

Salam....
adooiiii
dah lama sangat x update blog...
da bersarang sana sini...
nak BW pon skang x sempat....
rindu nak aktif cam dulu... tapi tunggu dulu la....
banyak lagi komitmen yang mama perlu lakukan....

hari mood nk tulis blog sampai... baik cepat2 mama buat...huhu
just nak cerita satu event yang sangat best dlm hidup mama...
raya ke-2 lepas mama buat sambutan hari lahir Irfan yg ke-2 tahun...
Alhamdullillah... Allah masih lagi bagi mama merasa nikmat menjadi ibu buat si comel ni...
moga nikmat ni sampai ke akhir hayat mama...amin...
sambutan ni mama buat sekali ngan anak buah mama si comel Mikail yg ke-1 tahun..
tahniah sayang.... dah besar n makin cerdik kamu....


mama buat pon kat kampung mama...
buat kengkawan mama yang di putrajaya ni, sory sesangat ya....
dah 2 kali x sambut di putrajaya...
suma buat di kampung...huhu....
InsyaAllah lain kali kalu da kesempatan, mama buat yerrr....
jom la biar gambar pulak yang bercerita




Menu Tengahari: Nasi, Ikan goreng, gulai ikan kering, sambal udang,
ikan masin+bawang goreng, acar, sambal belacan+ulam



puding roti



karipap


kentang goreng





kek besday Irfan (simple ja)



kek besday mikail (cantik)



jajan



menu petang: bihun sup



tokwan yag sibuk melayan tetamu..



Ummi with mikail



for kid ^_^



potong kek



suap meyuap (sedap kn mikail?????)



time ni mama sorang ja yang tiup lilin sbb irfan tido...adooiiiii



tengok ini budak...dari pagi x mo tido, time nak celebrate besday dia, dia pulak tido...
ngantuk sangat dah dia time ni....gerak pon x mo bangun dah




mama ngan babah ja le potong kek....huhu





anak tido, mama sempat posing lagik...huhu



time ni irfan baru bangun... nak suap kek pon dia x mo.... mood x mari lagi okey



pandang len macam ja pada kek tuh....








ayah n mak mentua mama datang memeriahkan majlis.. Thank makn abah ^_^

ramai tul orang time ni....



adik mama (sempat lagi korang posing ya)



adik mama



bila dapat tido kejap, trus aktif bukan main dia..... hadoooi ya pun anak aku...



buat peace



skang ni kalau tangkap gambar, peace ja dia slalu buat



comel kan suma budak nih ^_^



irfan yang ter 'hover' lebih


time ni, mikail plak yang start ngantuk... alolo omeinya....



irfan yang semangat lebih... go go anakku... berjalan berpimping tangan ja diorang ni...



sepupu mama... nasib la budak ni ada... dia ja la yang dok main dan jaga irfan
kehulu hilir... mama dah sibuk dah kat dapur... thanks ya naufal..





model kereta


ececeh... posing lebih....


tunjuk kat kawan buat peace


yang len pon ikut buat peace.....


ha time ni dia marah orang dok dekat keta abah dia... tengok mata irfan, dok jeling ja



abaikan muka ku yang gelak x hengat tuh


time ni gtau diorang mana gigi... tu yang semua buka mulut tuh... tapi irfan yang
terlebih over lagik... siap tunjuk ngan tangan dia lagi...



thanks pada yang sudi hadir n bagi hadiah... bertambah koleksi mainan irfan...


9 ulasan:

Rose berkata...

Go go irfan! time ptg kek leh tdo lak dia..huhu

mama irfan berkata...

tu lah pasal.... adoiii....

sudipVSsenduk berkata...

happy belated birthday Irfan, moga jadi anak yg soleh & mendoakan kedua ibubapanya...Amin

IntaNBerliaN berkata...

wah bestnya... makanan byk... adiah byk.. kwn2 irfan pun ramai..

Bubu berkata...

Happy belated birthday Irfan. Sorry mama tak dpt datang. Btw, dia makin comel. Hehheh. Btw, mikail tu sape mama?

mama irfan berkata...

thanks bubu... xpa...its ok..... mikail tu anak buah mama a.k.a anak kakak mama

nanonano berkata...

comeynye bufday boy!!

MyHaPpInEsS berkata...

waa...chomelnyer...

NoEn berkata...

Happy birthday irfan...be a good boy ok ;)

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers