Isnin, 1 Disember 2014

Belanja my little princess gambar sket!

Dia skang:
- Dah bleh berjalan @10 month
- Ada 6 btg gigi (4 atas, 2 bawah) & 2 btg gigi lagi on da way :)
- Kuat jeles (buktinya kalau dia nampak abah/abang dia peluk mama dia.... reyau bukan main)
- berambut curly (lahir lurus je..heheh) lepas cukur jadi curly blakang ja...
- kuatttt senyum... so comellll

SEKIAN....

Jumaat, 7 Februari 2014

Kehadiran permata hatiku yang kedua

Alhamdullillah...
Mama dah selamat melahirkan seorang cahaya mata perempuan pada 23.12.2013...
Dah lepas pantang baru nak hapdet kt blog..huhu...

Yeay irfan dah dapat adik.. pasni leh main ngan adik la...Alhamdullillah dah sepasang.. pasni lambat lagi la diorang nak beradik lagi..hahahh

Mama letak nama adik irfan Nur Khayra Safiyya

K bye

#len kali mama cita pengalaman bersalin.. skanh sibuk membelek si adik..huhu

Happy besday suamiku

Tanggal 07.02.1982 aku bersyukur pada tuhan kerana telah menjadikan manusia bernama mohd safrizan bin saffiai...

Juga tak terhingga ucapan terima kasih pada ibundaku kerana telah melahirkan seorang anak yang terbaik untukku...

Ya dia tidak sempurna tapi dia menyempurnakanku...
Dia tidak rupawan tapi dia menyejuk pandanganku..
Dia tak hartawan tapi dia menjaga keperluanku dan anak2ku...
Dia bukan romantik tapi dia sentiasa mendengar rintihanku..
Ya dialah suamiku...
Dialah pelengkapku...

Ya Allah...
Engkau panjangkanlah umur suamiku mohd safrizan bin saffiai...
Murahkanlah rezekinya...
Bahagiakanlah hidupnya disamping keluarga tersayang..
Sihatkanlah tubuh badannya...
Rahmatilah hidupnya..
Tambahkanlah keimanan dalam dirinya agar beliau menjadi insan yang lebih baik...

Amin ya Rabbal a'lamin

Happy besday yang ke-32 tahun sayang.. sory x dapat nk celebrate...huhu

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers